> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

OVER BASED | Een eerste kennismaking

BASED REAL ESTATE is een jong en slagvaardig makelaarskantoor gespecialiseerd in bedrijfsmatig vastgoed. Het kantoor is ontstaan vanuit de filosofie dat de hedendaagse realiteit binnen de vastgoedbranche vraagt om een andere aanpak. Een nieuwe aanpak die wars is van de mores die de branche decennialang zo hebben gekenmerkt. Een aanpak die is gestoeld op durf, nieuwe ideeën, realiteitszin, open communicatie, integriteit en oprechte betrokkenheid. Dat alles gecombineerd met een mentaliteit van aanpakken. Dat is waar BASED REAL ESTATE voor staat, vanuit een overtuiging dat je op die wijze, in goed samenspel met alle betrokkenen, ook in deze tijd nog altijd fantastische successen kunt boeken.

Na eerder ruime ervaring te hebben opgedaan bij enkele grotere (internationale) kantoren besloot Rutger Janssen in 2012 BASED REAL ESTATE op te richten. Met de komst van Oliver van Eeden begin 2014 is vervolgens een eerste stap gezet in de beoogde verdere uitbreiding van het kantoor. Met een passie voor vastgoed en een nimmer aflatend enthousiasme gaan wij iedere uitdaging aan, of het nu gaat om het vinden van een geschikte huurder voor uw bedrijfsobject, het optimaliseren van een bestaande huurovereenkomst of het assisteren van een gebruiker in de zoektocht naar nieuwe huisvesting. Wij informeren u graag in een persoonlijk gesprek over wat wij ook voor uw organisatie kunnen betekenen.

BASED REAL ESTATE is gespecialiseerd  in:

  • Aan- en verhuur van bedrijfsmatig onroerend goed;
  • Aan- en verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed;
  • Beleggingen;
  • Advisering op het gebied van revitalisering van  bedrijfsobjecten;
  • Onafhankelijk vastgoedadvies;
  • Interim dienstverlening voor zowel vastgoedeigenaren als gebruikers (zowel in house als extern).
logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210