> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

Transacties

Map

De Nederlandse Stichting International Campaign for Tibet hebben wij geadviseerd bij de aanhuur van nieuwe kantoorruimte van circa 122 m² gelegen aan Funenpark 1 te Amsterdam.

 

Klik voor meer informatie >
Funenpark 1, Amsterdam

Pharmeon B.V. hebben wij geadviseerd bij de aanhuur van nieuwe kantoorruimte van circa 445 m² gelegen aan de Paasheuvelweg 25 te Amsterdam.

Dit werd voorafgegaan door een traject waarbij wij Pharmeon begeleidden bij de onderhandeling voor een voortijdige beëindiging van de huurovereenkomst op de oude locatie, waar de eigenaar het gehele gebouw wil gaan renoveren.

Klik voor meer informatie >
Paasheuvelweg 25, Amsterdam

Namens een particuliere eigenaresse hebben wij de kantoor-/bedrijfsruimte gelegen aan de Pieter Braaijweg 75 te Amsterdam verkocht aan het bedrijf HWC Events & Rentals.

Klik voor meer informatie >
Pieter Braaijweg 75, Amsterdam

Voor een particuliere belegger hebben wij een kantoorruimte van circa 160 m² verhuurd aan de Falckstraat 15-29 te Amsterdam aan Grip Psychologen VOF.

Klik voor meer informatie >
Falckstraat 15-29, Amsterdam

Namens Duplica B.V. hebben wij circa 690 m² bedrijfsruimte aan de Van der Madeweg 28 te Amsterdam verhuurd aan Carglass B.V.

Klik voor meer informatie >
Van der Madeweg 28, Amsterdam

In opdracht van de voormalige huurder en in goed overleg met de eigenaar hebben wij een nieuwe huurder gevonden (O4 & Partners B.V.) voor kantoorruimte van circa 75 m² gelegen aan de Schippersgracht 6 te Maarssen.

Klik voor meer informatie >
Schippersgracht 6, Maarssen

Voor Stadgenoot hebben wij een bedrijfsruimte / praktijkruimte van circa 189 m² verhuurd aan de Pieter Calandlaan 939 te Amsterdam aan fysiotherapiepraktijk Fysiovb B.V.

Klik voor meer informatie >
Pieter Calandlaan 939, Amsterdam

Voor Optare REI B.V. (SP Fund) hebben wij een winkelruimte van circa 144 m² verhuurd aan het Waterlandplein 265 te Amsterdam-Noord (Winkelcentrum Nieuw Waterlandplein). De huurder is Green Budget Bikes 7 V.O.F.

Klik voor meer informatie >
Waterlandplein 265, Amsterdam
Pagina 1 van 22
logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210