> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

BASED REFERENTIES | Wat zeggen anderen

Verhuur:

Wat Rutger onderscheidt als makelaar in onroerend goed is zijn toewijding. Zijn kennis van aanhuur en verhuur van onroerend is daarbij niet het eindpunt maar slechts het vertrekpunt. Inleving in de klant zit in Rutger's DNA wat de gesuggereerde keuzes zo vanzelfsprekend maakt en tot ieders tevredenheid.
Dr. Bob Out, Managing Director Investablish Holding B.V. 


Verhuur:

In de afgelopen jaren heb ik in mijn rol als Manager Flexibelhuren.nl met enige regelmaat en in verschillende situaties samengewerkt met Rutger. Rutger blijft mij verassen met zijn enthousiasme, positivisme en daadkracht. Het meest unieke vind ik dat Rutger in staat is om elke opdracht en klant, ongeacht omvang of complexiteit, op dezelfde betrouwbare en dienstverlenende "no nonsense" wijze te bedienen. Hierdoor zorgt Rutger niet alleen voor een succesvolle afronding van een opdracht, maar creëert hij tevens langdurige en bestendige relaties met zijn opdrachtgevers.
Niels Hanssen, Manager Flexibelhuren.nl (onderdeel van G&S Vastgoed)


Aanhuur:

In het verleden besteedde Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs alle (ver-)huurtransacties uit bij een groot landelijk makelaarskantoor. Wij waren echter niet tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening. Wij zijn op zoek gegaan naar een ander makelaarskantoor en kwamen via een relatie uit bij Rutger Janssen. Rutger heeft de afgelopen jaren voor ons al veel kantoorpanden aangehuurd en de nodige contractverlengingen gerealiseerd. De resultaten zijn altijd positief. Waar Zicht veel waarde aan hecht op het gebied van huisvesting, is dat wij één aanspreekpunt hebben voor alle onze locaties, een proactieve houding van de makelaar, afspraken worden nagekomen, het maximale uit een verhuur/aanhuur opdracht haalt en dit alles tegen een faire vergoeding. Aan al deze punten voldoet Rutger ruimschoots. Wij hopen daarom onze samenwerking met Rutger en zijn bedrijf BASED REAL ESTATE nog lang voort te zetten.
Luuk Reinhoudt, Teamleider Facility Management Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs.


Aanhuur:

Rutger Janssen heeft ons begeleid bij het zoeken naar een nieuw kantoorpand. Zijn onorthodoxe manier van kijken hielp ons bij het scherp maken van onze wensen en bij de onderhandelingen. Het proces is voor Rutger niet heilig, het resultaat wel. Dat zorgt dat je je als klant maximaal geholpen voelt.
Wilbert van den Winkel, partner Bureau Obelon


Aanhuur:

Rutger heeft een menselijke touch wat prettig is in de samenwerking. Niet meteen een gevoel dat je in commercieel makelaarsland terechtkomt. Zonder hem hadden we sommige grenzen niet overschreden en bij andere punten in de stress geraakt. Bij Rutger speelt vertrouwen een belangrijke rol.
John van der Kroon, Directeur Bureau Blanco en huurder van Number One, NDSM-straat 6


Aanhuur:

De samenwerking met Rutger Jansen hebben wij als plezierig ervaren. Dit komt tot uiting in zijn service gerichtheid en het meedenken in oplossingen gaandeweg het traject. De gemaakte afspraken zijn concreet en worden nagekomen. Voor ons de elementen die wij zoeken in een onafhankelijke makelaar.
Tjeerd Krol Managing Director Alvarez & Marsal


Verhuur:

Ik heb nu via Rutger Janssen 4 maal een kantoorruimte verhuurd. Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak. Hij geeft deskundig advies en behandelt de opdracht voortvarend. Dit heeft bij mij steeds na korte tijd een nieuwe huurder opgeleverd, wat natuurlijk heel belangrijk is in deze tijd! Rutger is prettig in de omgang met veel aandacht voor mijn wensen en die van de kandidaat huurders. Hij weet daardoor een goede match te maken waar iedereen tevreden mee is. Zijn communicatieve vaardigheden en goede service vind ik sterke punten.
Ray Mensink, architect

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210