> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

BASED NIEUWS | Altijd op de hoogte

EIB huurt nieuwe kantoorruimte

Een institutionele belegger heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Stichting Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) voor circa 800 m² kantoorruimte op de Koninginneweg 20 te Amsterdam. BASED REAL ESTATE behartigde de belangen van huurder in deze transactie.

De Koninginneweg 20 betreft een statig kantoorpand gelegen aan het Vondelpark te Amsterdam. Een huurprijs wordt niet kenbaar gemaakt, echter het betreft een marktconforme transactie.

Het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) is een onderzoeksbureau voor toegepaste economische analyse. Zowel in opdracht als op eigen initiatief verricht het EIB onderzoek voor marktpartijen en overheid. Het EIB geeft economisch inzicht en analyseert ontwikkelingen in de bouw en gebouwde omgeving. Het EIB werkt vanuit een wetenschappelijke grondslag, maar is vooral een betrokken, praktisch ingestelde organisatie die op conceptueel niveau kan meedenken.

De belangen van de huurder werden vertegenwoordigd door BASED REAL ESTATE. DRS Makelaars trad in deze op namens de institutionele belegger.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210