> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

BASED NIEUWS | Altijd op de hoogte

Osborne Clarke vestigt zich in Nederland

Internationaal advocatenkantoor Osborne Clarke huurt twee verdiepingen op IJDock.

BASED REAL ESTATE B.V. behartigde de belangen van Osborne Clarke in deze transactie.

Amsterdam, 21 juli 2014

ASR Vastgoed Ontwikkeling en Osborne Clarke hebben een huurovereenkomst gesloten voor 821 m² kantoorruimte op de 10e en 11e verdieping in de nieuwe kantoortoren van IJDock in Amsterdam direct aan het IJ. Op deze locatie, nabij het Centraal Station, is inmiddels ook het Paleis van Justitie en Roommate hotel Aitana gevestigd. Daarnaast hebben ook Wieringa Advocaten, AT Kearney, Everaert Advocaten en Six Advocaten voor deze locatie gekozen. Een huurprijs is door partijen niet bekend gemaakt.

Het internationale advocatenkantoor wilde een unieke locatie, een plaats waar innovatie en ondernemerschap samenkomen. De organisatie voelt zich aangesproken door de dynamiek die het IJDock project teweeg zal brengen. Osborne Clarke staat wereldwijd bekend om haar “sector-first approach” waarbij de focus wordt gelegd op het bedrijf van de cliënt in plaats van het rechtsgebied van de advocaat.

Osborne Clarke werd bij de huisvestingsopgave en deze huurtransactie bijgestaan door BASED REAL ESTATE B.V. Namens ASR Vastgoed Ontwikkeling en Union heeft DRS Makelaars de transactie tot stand gebracht.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210