> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

BASED NIEUWS | Altijd op de hoogte

Oliver van Eeden in dienst bij BASED REAL ESTATE

Met ingang van medio april 2014 treedt Oliver van Eeden (1983) in dienst bij BASED REAL ESTATE B.V. in Amsterdam.

Van Eeden heeft in 2008 zijn bachelor Vastgoed en Makelaardij afgerond aan de Saxion Hogeschool in Enschede. Na een traineeship bij Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars in Enschede startte hij zijn professionele loopbaan bij Boer Hartog Hooft (thans Colliers International), in eerste instantie op de researchafdeling en later als assistent makelaar op de bedrijfsmakelaardij. De laatste drie jaar is hij als commercieel vastgoedbeheerder werkzaam geweest bij Renpart,  waar hij verantwoordelijk was voor het commercieel beheer van een gedeelte van de landelijke vastgoedportefeuille.

Binnen BASED REAL ESTATE zal van Eeden met name verantwoordelijk zijn voor de  verhuurportefeuille in de regio groot Amsterdam.

BASED REAL ESTATE B.V. is eind 2012 opgericht door Rutger Janssen. Het kantoor richt zich voornamelijk op de verhuur van bedrijfsmatig vastgoed in de regio groot Amsterdam en is bovendien landelijk actief op het gebied van huurdersvertegenwoordiging. Met de komst van Van Eeden is een eerste stap gezet in de beoogde verdere uitbouw van het kantoor. 

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210