> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

BASED NIEUWS | Altijd op de hoogte

Nieuws

BASED REAL ESTATE op positie 76 in Top-101 Makelaars PropertyNL

24 april 2015 - Vandaag publiceerde PropertyNL de jaarlijke ranking van vastgoedaviseurs op de landelijke gebruikersmarkt voor kantoor-, winkel-, en bedrijfsruimte. In het tweede jaar van ons bestaan zijn wij erin geslaagd als nieuwkomer op de lijst positie 76 te bemachtigen. Iets waar wij trots op zijn!  Onderstaand de publicatie in PropertyNL:

76 - BASED REAL ESTATE
Rutger Janssen richtte in 2012 BASED REAL ESTATE op, in 2014 is Olivier van Eeden erbij gekomen. Het kantoor heeft in 2014 aanzienlijk wat kantoorruimtetransacties op zijn naam geschreven en niet alleen in vestigingsplaats Amsterdam. Opmerkelijk is dat op de website van BASED ook de door de makelaars vertegenwoordigde zoekers zijn te vinden. Gezochte vierkante meters en budget staan erbij vermeld.

EIB huurt nieuwe kantoorruimte

Een institutionele belegger heeft een langjarige overeenkomst gesloten met Stichting Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) voor circa 800 m² kantoorruimte op de Koninginneweg 20 te Amsterdam. BASED REAL ESTATE behartigde de belangen van huurder in deze transactie.

Lees meer...

Vacature (junior) bedrijfsmakelaar

BASED REAL ESTATE zoekt een nieuwe collega voor de functie van (junior) bedrijfsmakelaar.

Lees meer...

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210