Volg ons:

twit facebooklinkedin

AANHUUR | Alles over aanhuur

AANHUUR VAN KANTOOR- OF BEDRIJFSRUIMTE

De huur van kantoor- of bedrijfsruimte is over het algemeen een van de grotere kostenposten binnen een onderneming. Daarnaast is de kantoor- of bedrijfsruimte tegenwoordig niet slechts alleen maar een functioneel bedrijfsmiddel, maar vormt het meer en meer ook een verlengstuk of onderdeel van de identiteit van een bedrijf. De keuze voor en aanhuur van nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte is een lange termijn beslissing en heeft een enorme impact op alle essentiële bedrijfsprocessen. Een beslissing op het gebied van aanhuur van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte dient dan ook goed gefundeerd en weloverwogen genomen te worden.

BASED REAL ESTATE weet precies wat belangrijk is in het proces van aanhuur van kantoor- of bedrijfsruimte. Wij kennen de mogelijkheden, maar ook de valkuilen. Wij bieden u professionele ondersteuning gedurende het gehele proces van aanhuur en helpen u uw wensen om te zetten in concrete huisvestingsoplossingen.

BASED REAL ESTATE heeft een ruime landelijke ervaring op het gebied van aanhuur van kantoor- of bedrijfsruimte. Inmiddels mogen wij vele gerenommeerde bedrijven tot onze vaste klantenkring rekenen. Groot of klein, voor een enkele locatie of voor een gehele portefeuille verspreid door geheel Nederland. Vanuit een volstrekt onafhankelijke positie, met een groot inlevingsvermogen en een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid, stellen wij alles in het werk om voor u de meest optimale kantoor- of bedrijfsruimte te vinden en de aanhuur daarvan te realiseren tegen de best haalbare voorwaarden en condities. Onze dienstverlening op het gebied van aanhuur van kantoor- of bedrijfsruimte is altijd op maat gesneden, maar wel gebaseerd op een procesmatige benadering en een doordacht stappenplan, waarbij u van ons onder meer de volgende werkzaamheden kunt verwachten:

Fase I (strategische planning)

 • Opstellen van het Programma van eisen voor de nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte
  (zowel ruimtelijk, functioneel en technisch).
 • Rapportage aan de cliënt met gedetailleerde planning van het verdere proces.

Fase II (marktverkenning)

 • Inventarisatie van de markt / alternatieven (longlist).
 • Evaluatie longlist.
 • Bezichtigingen.
 • Selectie van mogelijke opties (shortlist).
 • Opvragen voorstellen (requests for proposal).
 • Opstarten onderhandelingen.
 • Gedetailleerd vergelijk (kwalitatief & kwantitatief).
 • Principe beslissing / daadwerkelijke aanhuur.
 • Redigeren concept huurovereenkomst van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte.
 • Coördinatie overdracht.

Fase III (begeleiding bij implementatie)

 • Project management (indien van toepassing).
 • Verhuizing naar uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte.

 

BASED REAL ESTATE gelooft in samenwerken. Niet alleen met u als klant, maar ook met diverse externe leveranciers die een belangrijke rol vervullen in het huisvestingsproces. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat, indien gewenst, een zeer complete en volledig geïntegreerde dienstverlening aan te bieden, waarbij gebruik wordt gemaakt van een uitgebreid netwerk van geselecteerde partners. Hierdoor kunnen vrijwel alle aspecten op huisvestingsgebied uit handen worden genomen, of het nu gaat om de inrichting van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte, het regelen van de verhuizing of het adviseren bij en aanleggen van de nieuwe ICT infrastructuur.

Benieuwd wat BASED REAL ESTATE ook voor uw organisatie kan betekenen bij de aanhuur van uw nieuwe kantoor- of bedrijfsruimte? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking en/of voor een vrijblijvend en op maat gesneden voorstel.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210