> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

AMSTERDAM OFFICE | Locale specialist

Amsterdam Office.nl

De Amsterdamse regio is al jaren een aantrekkelijke internationale vestigingsplaats. Dit komt met name door de aanwezigheid van vele internationaal georiënteerde zakelijke dienstverleners en de goede bereikbaarheid via Amsterdam Airport Schiphol.

Ook in het jaar 2012 hebben zich, volgens cijfers van Amsterdan Inbusiness (AIB), 126 nieuwe bedrijven in de hoofdstedelijke regio gevestigd. Deze ontwikkeling schept niet alleen werkgelegenheid, maar biedt ook kansen voor commerciële verhuurders.

BASED REAL ESTATE B.V. beoogt met de webportal Amsterdamoffice.nl enerzijds buitenlandse en/of buitenlandstalige zoekers naar kantoor- of bedrijfsruimte aan te trekken en daarmee de verhuurkansen van de objecten in de eigen portefeuille te vergroten binnen deze interessante doelgroep. Anderzijds brengen wij hiermee onze dienstverlening op het gebied van aanhuurbegeleiding onder de aandacht. Veel van de nieuw te vestigen bedrijven zijn immers onbekend met de Amsterdamse kantorenmarkt en ontberen het netwerk en de contacten op het gebied van huisvesting. BASED REAL ESTATE ondersteunt deze partijen in hun zoektocht en gaat daarbij verder dan alleen het vinden van de juiste vestigingslocatie.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210