> Welkom op de website van BASED REAL ESTATE - uw partner in bedrijfshuisvesting > Het adres voor aanhuur, verhuur, aankoop, verkoop, beleggingen en heronderhandeling van bestaande huurcontracten > 

Volg ons:

twit facebooklinkedin

home

U BENT VERHUURDER
en kijkt rond in een lege kantoorruimte.


In vastgoed beleggen is leuk, maar een leegstaande ruimte levert u niet het gewenste rendement op. U kunt zelf op de stoel gaan zitten, maar u kunt ook besluiten een ervaren adviseur in de hand te nemen die u veel zorgen uit handen neemt, u informeert over de mogelijkheden en u helpt het rendement weer terug te brengen in uw investering. BASED REAL ESTATE neemt deze stoel graag tijdelijk van u over of zet er nog een extra stoel bij. In overleg met u bepalen wij de route om te komen tot een goede en rendabele invulling van uw vastgoed.

Klik door voor een beschrijving van onze dienstverlening >

U BENT HUURDER
en in gedachten dwaalt u door een doolhof van leegstaande kantoorruimten.

 

Uw huidige kantoorruimte voldoet niet langer aan uw wensen. Uw bedrijf is gegroeid of juist gekrompen, de huurprijs is niet langer marktconform, de indeling past u niet meer of het is niet langer de juiste locatie. U kunt zelf op de stoel blijven zitten en uw mogelijkheden verkennen. Dit leidt behoorlijk af van uw dagelijkse bedrijfsvoering en bovendien bent u zelf ook niet helemaal goed thuis in deze markt. BASED REAL ESTATE neemt deze stoel graag tijdelijk van u over, of zet er een extra stoel bij. In overleg met u brengen wij uw wensen in kaart en werken wij een plan uit om te komen tot een optimale huisvestgingssituatie.

Klik door voor een beschrijving van onze dienstverlening >

Zoek in ons aanbod
  • Plaats zoekopdracht
logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Telefoon:
020 20 44 595

E-mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Web:
www.based.nl

Algemene voorwaardenSitemap ¬© BASED REAL ESTATE 2012  |  Ontwikkeld door Buro210