> BASED REAL ESTATE is there for renters, and Landlords

August Allebéplein 1076, Amsterdam

Features

Property type: Kantoorruimte, Winkelruimte Available per: Eind 2016
Place: Amsterdam West Floors Begane grond
Neighborhood: Overtoomse Veld Rental price: Op aanvraag beschikbaar
Destination: Multifunctioneel Metrics: Vanaf circa 88 m²

Description

Op de hoek Postjesweg / Derkinderenstraat wordt hard gewerkt aan de realisatie van een unieke woontoren, die vanaf eind 2016 woonruimte zal bieden aan circa 600 werkende jongeren in de leeftijdscategorie tussen 18 en 30 jaar. Dit vernieuwende woonconcept heeft een duidelijke maatschappelijke achtergrond en beoogt met de visie “living as a service” zes belangrijke pijlers in het bestaan van jongeren samen te brengen: werken,  wonen,  leren,  leven,  zorg  en  veiligheid.  Aan jongeren wordt een inspirerende en veilige woonomgeving geboden die  ondersteuning  biedt  in  het kader van bovengenoemde aandachtsgebieden. In het gebouw worden diverse aanvullende diensten geboden, de zogenaamde MicroLiving-diensten. Te denken valt hierbij aan diensten op het gebied van bijvoorbeeld internet, werk, mobiliteit, ontspanning, sport en persoonlijke verzorging. Op de  begane grond van het complex zijn vier bedrijfsunits voorzien, waarvan één reeds is ingevuld met een horecafunctie. Voor de overige bedrijfsunits zijn wij op zoek naar ondernemers die niet alleen op zoek zijn naar het huren van vierkante meters, maar die met hun producten of diensten een bijdrage kunnen leveren aan de invulling van dit concept. De ondernemer zal hierdoor de  vruchten  kunnen plukken van  de schaalgrootte van de Change= community alsmede van de directe omgeving. De verhuurder is bij voorkeur op zoek naar invullingen op het gebied van werkgerelateerde diensten (work),  e-mobility  (move) en verzorging (treat). Echter, men staat ook open voor andere functies die passen binnen het concept.

Meer informatie over dit unieke concept is te vinden op de website www.change-is.com

VLOEROPPERVLAK

Unit 1.1 August Allebéplein 1076: circa 170 m² (begane grond en entresol)
Unit 1.2 Derkinderenstraat 53: circa 160 m²
Unit 1.3 Derkinderenstraat 51:circa 90 m²

BESTEMMING

Voor de bedrijfsunits geldt de bestemming “gemengd”. Dit houdt in dat onder andere de volgende bestemmingen mogelijk zijn: maatschappelijke voorzieningen, dienstverlening, kantoren (met een maxi- mum van 60 m² per kantoor) en bedrijven.

VOORZIENINGEN

Het gehuurde zal kaal- casco worden opgeleverd met stadsverwarming en elektra aangelegd tot in de me- terkast (met meters).

BEREIKBAARHEID

De bereikbaarheid per auto is uitstekend vanwege de ligging nabij afslag S106 van de ringweg A10. Ook per openbaar vervoer is het object optimaal te bereiken middels het NS station Lelylaan en metrostation Postjesweg op loopafstand en de diverse busverbindingen voor de deur.

PARKEREN

Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

logo footer

BASED REAL ESTATE B.V.
John M. Keynesplein 13
1066 EP Amsterdam

Phone:
020 20 44 595

E-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web:
www.based.nl

Terms and conditionsSitemap © BASED REAL ESTATE 2012  |  Developed by Buro210